Следвайте Гласове в  Нашият първи приоритет е да говорим за

...
Следвайте Гласове в  Нашият първи приоритет е да говорим за
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да подкрепим първия мандат, ще бъдем най-предвидимата опозиция на ГЕРБ

Следвайте " Гласове " в 

Нашият първи приоритет е да приказваме за 16-те политики, тъй че решенията за хората в този миг да излязат на напред във времето. Ще бъдем най-предвидимата съпротива за мандатоносителя ГЕРБ. Те ще имат лукса да знаят по кои политики ще подкрепим едно държавно управление и по кои няма. Това съобщи след консултациите при президента съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.
" Нашите предизборни обещания ще бъдат спазени и българските жители би трябвало да свикнат, че партиите би трябвало да си извършват обещанията. Категорично казахме, че първият мандат няма да бъде подсилен ", добави той.

Другият съпредседател на партията Асен Василев съобщи, че в Народното събрание пред камери Политическа партия води диалози с всички политически сили.
" По Закона за обществените финанси през днешния ден е крайният период, в който би трябвало да бъдат импортиран бюджета от Министерски съвет и Народно събрание. Ако Министерски съвет не внесе проектозакон за бюджета, Народно събрание няма по какъв начин да инициира единствено това нещо. Призовахме президента служебното държавно управление да извърши това си обвързване ", сподели още той.
 


 
Източници: бТВ, NOVA TV
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР